• office@eurobuild-m.com
 • +359 2 418 71 38, +359 896 650 778

 

Администратор

Администратор

Модерната строителна компания

Уеб сайт:: https://eurobuild-m.com
Май 01
Комплексът от къщи съчетава много добре, модерна визия, уютна атмосфера, спокойствие и чист въздух на 30 мин. от центъра на гр. София, разположен в село Пролеша, ул. Трети март, теренът е равен и слънчев.Проектирахме 6 къщи, които са самостоятелни УПИ-та от 500 кв.м. всяко. Всички къщи са проектирани с големи френски прозорци, които създават допълнителен уют и светлина, като към всяка къща има две паркоместа и самостоятелен двор.Държим на уютната атмосфера, за това къщите са проектирани да бъдат практични и удобни за своите бъдещи собственици!
Къщите са на два етажа с равен покрив, две паркоместа и собствен двор, няма такса поддръжка.

? Етаж 1: входно фоайе, дневна с кухня и трапезария, спалня, баня, склад , техническо помещение, стълби, водещо към етаж 2, веранда. РЗП на етаж 1 е 113 кв.м., височина 320 см.
? Етаж 2: коридор, 3 спални, гардеробна, 2 бани, мокро помещение, тераса. РЗП на етаж 2 е 124 кв.м., височина 300 см.
✅ Спазвайки изискванията на съвременното строителство използваме материали от най-висок клас, покриващи всички стандарти в строителната индустрия.
Етапи на строителството:
✅ Юли 2022г. стартиране на строежа;
✅ Април 2023г. завършване на грубия строеж и издаване на Акт 14;
✅ Април 2024г. довършителни работи и издаване на Акт 15;
✅ Юни 2024г. завършване на проекта и издаване на Акт 16.
 
За въпроси, може да ни пишете и във Viber на номер +359899775138 или в офиса ни в гр.София,кв.Витоша, ул.Чавдар Мутафов 22, офис 4.1
Юни 27

!!!Акт 15- Ноември 2023г. Еднофамилни жилищни сгради на два етажа, към всяка къща две паркоместа и двор.

Апр 01
 !!! с Акт 14.
Самостоятелна къща, в която сме съчетали много добре, модерна визия, уютна атмосфера, спокойствие и чист въздух на 30 мин. от центъра на гр. София, разположена в с. Горни Богров, в началото на ул. Морава, с равен и слънчев терен, наоколо има обитаеми къщи целогодишно.Къщата е с големи френски прозорци, които създават допълнителен уют и светлина, голям гараж за две коли и просторен двор.Държим на уютната атмосфера, за това къщата е проектирана да бъде практична и удобна за своите бъдещи собственици. Самостоятелно УПИ от 1373 кв.м
? Етаж 1: входно антре, техническо помещение, мокро помещение, склад, дневна с кухненски бокс и трапезария, коридор, баня, спалня, стълби водещи към етаж 2, веранда. РЗП 132 кв.м., височина 320 см.
? Етаж 2: коридор, 4 спални, гардеробна, 3 бани, мокро помещение, тераса. РЗП 178 кв.м., височина 320 см.
?? Гараж: за две коли с РЗП от 61 кв.м.
✅ Спазвайки изискванията на съвременното строителство използваме материали от най-висок клас, покриващи всички стандарти в строителната индустрия.
Етапи на строителството:
✅ Април 2022г. стартиране на строежа;
✅ Септември 2022г. издаване на Акт 14;
✅ Март 2024г. довършителни работи и издаване на Акт 15;
✅ Май 2024г. завършване на проекта и издаване на Акт 16.
 За въпроси, може да ни пишете и във Viber на номер +359899775138 или в офиса ни в гр.София,кв.Витоша, ул.Чавдар Мутафов 22, офис 4.1

 

Юни 01

!Очакван Акт 15, Август 2023г.Еднофамилна жилищна сграда на два етажа и допълващо застрояване гараж.

Сеп 24
Имаме удоволствието да представим на вашето внимание жилищна сграда с апартаменти, гаражи и паркоместа, намираща се в близост до бул. „Рожен“, бул. „Никола Жеков“ и ул. „Република“ в кв. Лев Толстой и в близост до кв. Надежда 2 и кв. Свобода. Кварталът се характеризира с големи и незастроени междублокови пространства, многото зелени площи и детски площадки. Доброто местоположение предлага на жителите си и всички удобства, от които биха имали нужда, училища, детски градини, градски транспорт и супермакети. На пешаходно разстояние е и бул. Ломско шосе и метростанция „Хан Кубрат“, също така има лесен и бърз достъп до северна скоростна тангента /околовръстния път/. На пешеходно разстояние се намира и един от големите и обновени паркове в столица „Северния парк“.

При построяването на сградaта ще бъде използвана технологията XPS 10см, която осигурява над 40% енергоспестяване, което от своя страна увеличава и живота на фасадата. Общи части - изцяло естествена настилка от гранит за стълбището и висок клас асансьори. Предвидено е и помещение за охрана (портиер).

Жилищата се издават на шпакловка и замазка, външна блиндирана врата, стени – гипсова шпакловка, 6-камерна дограма с немски обков - четирисезонни стъкла отвън, газ аргон по средата и K стъкло отвътре, осигуряващи над 40% енергоспестяване и шумоизолация. Осигурени телефонно, домофонно звънчеви уредби, окабеляване за СОТ и Интернет.

Възложител: - Марибор строй
Местоположение:
ж.к.Толстой, гр.София
дата на завършване:Октомври 2022
Категория: Цялостно изграждане
Фев 19

Жилищна сграда - Цар Борис III

Ново строяща се жилищна сграда на комуникативния бул.Цар Борис III,състояща се от гаражи,ателиета и апартаменти.Дизайна и архитектурата са изцяло съобразени с изискванията и желанията на клиентите,които искат да видят своето "в къщи" в нашия проект.Строителните материали и качество на изграждане са на най-високо ниво спрямо изискванията на клиентите.В близост до сградата има изграждаща се метро станция,училища,детски градини.

 • Възложител: Юнивърсъл
 • Местоположение:
  бул.Цар Борис III №142, гр.София 1000
 • дата на завършване:Април 2020
 • Категория: Цялостно изграждане

 

Фев 19

Жилищна сграда - Левски Г

Жилищния блок е разположен на ул.Ст.Доспевски и ул.ген.Кл.Бояджиев на тихо и спокойно място в близост до бъдеща метростанция, училище, детска градина. Сградата е с модерно проектирани апартаменти,функционално разпределени помещения отговарящи на изискванията на всеки клиент.Вложените материали и качество на строителство са съгласно всички изисквания на съвременното строителство.

 • Възложител: Юнивърсъл-Г
 • Местоположение:
  ж.к.Левски Г, гр.София
 • дата на завършване:Април 2020
 • Категория: Цялостно изграждане

 

Фев 14

МДЛ Сервиз-складова база

Модерен складово-логистичен комплекс разположен на входа на гр.София.Логистичният комплекс разполага с 6 сгради, в които са обособени индивидуални складови помещения с прилежащи офиси. Общата площ на складовете е 35 хил. кв.м., като те са с големина от 330 кв.м до 3000 кв.м.

 • Възложител: MDL
 • Местоположение:
  бул.Цариградско шосе 425, 1137 р-н Панчарево, гр.София.
 • дата на завършване: Декември 2019
 • Категория: Полагане на изолация

 

Фев 14

РСПБЗН - Нова Загора

РСПБЗН-Нова Загора през 2018 г. по ОП „Региони в растеж 2014-2020” са въведени мерки за енергийна ефективност и СМР на съществуващата административна сграда на РСПБЗН-Нова Загора с бенефициент Община Нова Загора.Строително-ремонтните работи се състоят в следното:подменена дограмата, поставена е топлоизолация, изградени са нови мълниезащитни инсталации и др.използвани строителни материали съгласно европейските изисквания.

 • Възложител: Община - Нова Загора
 • Местоположение:
  ул. П.Бакалов №3, гр.Нова Загора
 • дата на завършване: Декември 2019
 • Категория: Полагане на изолация