• office@eurobuild-m.com
  • +359 2 418 71 38, +359 896 650 778

 

Имаме удоволствието да представим на вашето внимание жилищна сграда с апартаменти, гаражи и паркоместа, намираща се в близост до бул. „Рожен“, бул. „Никола Жеков“ и ул. „Република“ в кв. Лев Толстой и в близост до кв. Надежда 2 и кв. Свобода. Кварталът се характеризира с големи и незастроени междублокови пространства, многото зелени площи и детски площадки. Доброто местоположение предлага на жителите си и всички удобства, от които биха имали нужда, училища, детски градини, градски транспорт и супермакети. На пешаходно разстояние е и бул. Ломско шосе и метростанция „Хан Кубрат“, също така има лесен и бърз достъп до северна скоростна тангента /околовръстния път/. На пешеходно разстояние се намира и един от големите и обновени паркове в столица „Северния парк“.

При построяването на сградaта ще бъде използвана технологията XPS 10см, която осигурява над 40% енергоспестяване, което от своя страна увеличава и живота на фасадата. Общи части - изцяло естествена настилка от гранит за стълбището и висок клас асансьори. Предвидено е и помещение за охрана (портиер).

Жилищата се издават на шпакловка и замазка, външна блиндирана врата, стени – гипсова шпакловка, 6-камерна дограма с немски обков - четирисезонни стъкла отвън, газ аргон по средата и K стъкло отвътре, осигуряващи над 40% енергоспестяване и шумоизолация. Осигурени телефонно, домофонно звънчеви уредби, окабеляване за СОТ и Интернет.

Възложител: - Марибор строй
Местоположение:
ж.к.Толстой, гр.София
дата на завършване:Октомври 2022
Категория: Цялостно изграждане

Галерия със снимки