• office@eurobuild-m.com
 • +359 2 418 71 38, +359 896 650 778

 

Кои сме ние

“ЕВРОБИЛД-М” ООД е фирма с доказан дългогодишен опит в строителството.Притежаваме всички необходими разрешителни и сертификати за упражняване на дейността на територията на цялата страна. Всички работници притежават необходимото образование и квалификация. Влагаме само висококачествени материали, което води до отлични крайни резултати. Фирмата е член в Българската строителна камара. Стабилното развитие и високи постижения на „ЕВРОБИЛД – М” ООД са резултат от екипния принцип на работа в България. Фирмата е завършила множество значими обекти в областта на промишленото, общественото и жилищното строителство. В дейността си прилага новостите в строителните технологии и използва съвременни материали.Фирмата притежава Система за управление на здравето и безопасността при работа с високо строителство и довършителни работи БДС ISO 45001:2018, Система за управление на околната среда БДС EN ISO 14001:2015 и Система за управление на качеството БДС EN ISO 9001:2015.Фирма „ЕВРОБИЛД-М” ООД има възможност да осигури всички необходими специалисти, да създаде нужната организация на обекта и да влезе в най – кратки срокове.

 

Защо хората ни харесват

Ние изпълняваме нашите договори и покриваме очакванията на клиента на 100%

Какво предлагаме ние

Ние предлагаме изключително качество и коректност в изпълнение на нашите проекти

Модерният строител
високо качество за всеки обект

Свържи се с Нас

Винаги на разположение

За Нас е изключително важна връзката с нашите клиенти

Качествено обслужване

Нашите специалисти са винаги на ваше разположение

Справедливи цени

Всеизвестен факт е, че цената определя качвството и ние държим на него!

Най-добрите оферти

Нашите предожения са изцяло съобразени с вашите изисквания и текущия пазар

download

Най-новите технологии

Постоянно въвеждане на най-новите технологии и системи в строителството за постигане на максимално добро качество.Използването на модери и високопроизводителни кофражи и техника с цел облекчаване на строителният процес.

Иновативни идеи

Строителната индустрия постоянно предлага нови строителни технологии, които служат за изграждане на конструкции. Новите материали, постижения на дизайна, както и напредване в дигиталната технология създават вълна от иновации в строителната индустрия. Евробилд М ЕООД се възползва изцяло от тях!

 • 1
 • Нашата мисия

  Ние притежаваме необходимите знания, умения и компетентности, за да изпълняваме нашата мисия ефективно, с високи цели и стандарти, и постоянно се стремим към високи постижения, за да подобряваме нашите резултати.
 • Нашата визия

  Нашата визия е да развиваме бизнеса като се фокусираме в качество и коректност с нашите партньори и клиенти за по-добър резултат във всеки проект
 • Нашите цели

  Удовлетвореност на нашите клиенти чрез качество, кратки срокове и конкурентни цени.

Ние сме лидер в строителството, защото
създаваме качество и модерен стил

64+ Завършени проекти
50+ Нашите клиенти
55 Екип специалисти
10+ Сертификати

 

Нашият екип

 • 1

Имате въпрос или се нуждаете от помощ!? Не се колебайте да се свържете с Нас!