• office@eurobuild-m.com
  • +359 2 418 71 38, +359 896 650 778

 

В Евробилд-М, достъпен на https://eurobuild-m.com, един от основните ни приоритети е поверителността на нашите посетители. Този документ за политика за поверителност е предназначен да ви помогне да разберете как събираме, използваме и защитаваме информацията, която ни предоставяте.


1. Споразумение

С достъпа до нашия уебсайт вие приемате нашата Политика за поверителност и се съгласявате с нейните Условия за ползване.

2. Събрана информация

Информацията се събира автоматично

Посещавайки нашия уебсайт, нашите сървъри автоматично събират информация, предоставена от вашия браузър. Тези данни може да включват информация като IP адрес, тип и версия на браузъра, езикови предпочитания, препращащи/изходни страници и URL адреси, час и дата на достъп и друга нелична информация.

Информация, която ни предоставяте, като регистрирате акаунт

За да станете абонат на Услугата, трябва да създадете личен профил, като се регистрирате в Услугата. За да се регистрирате, ще трябва да въведете своя имейл адрес и да създадете потребителско име и парола. Чрез регистрацията вие ни разрешавате да събираме, съхраняваме и използваме вашия имейл адрес в съответствие с тази Политика за поверителност.

Поверителност за деца

Уебсайтът не събира съзнателно или изисква информация от лица под 13-годишна възраст и не позволява на лица под 13-годишна възраст да се регистрират за Услугата. В случай, че научим, че сме събрали лична информация от лице под 13-годишна възраст без съгласието на родител или настойник, ние ще изтрием тази информация възможно най-скоро. Ако имате причина да смятате, че сме събрали такава информация, моля свържете се с нас на office@eurobuild-m.com

3. Използване и споделяне на информация

Ние не продаваме, търгуваме, отдаваме под наем или по друг начин споделяме за маркетингови цели вашата лична информация с трети страни без вашето съгласие, освен ако не е посочено друго в тази Политика за поверителност. Ние споделяме лична информация с доставчици, които предоставят услуги за Компанията.

Можем да споделяме лична информация с външни страни, ако имаме добросъвестно убеждение, че достъпът, използването, запазването или разкриването на информацията е разумно необходимо за изпълнение на всеки приложим правен процес или изпълнимо правителствено искане.

Като цяло използваме нелична информация, за да ни помогне да подобрим Услугата и да персонализираме потребителското изживяване. Ние също събираме нелична информация, за да проследяваме тенденциите и да анализираме моделите на използване на сайта. Тази Политика за поверителност не ограничава по никакъв начин нашето използване или разкриване на нелична информация и ние си запазваме правото да използваме и разкриваме такава нелична информация на нашите партньори, рекламодатели и други трети страни по наше усмотрение.

В случай, че извършим бизнес сделка, вашата лична информация може да бъде сред прехвърлените активи. Вие потвърждавате и се съгласявате, че такива прехвърляния могат да възникнат и са разрешени от тази Политика за поверителност и че всеки приобретател на нашите активи може да продължи да обработва Вашата лична информация, както е посочено в тази Политика за поверителност. Препоръчваме ви периодично да проверявате Уебсайта, за да сте в течение как се използва вашата информация.

4. Мерки за защита

Ние прилагаме мерки за сигурност, предназначени да предпазят вашата информация от неоторизиран достъп. Вашият акаунт е защитен от вашата парола за акаунт. Ние допълнително защитаваме вашата информация от потенциални пробиви в сигурността, като прилагаме определени технологични мерки за сигурност. Въпреки това, тези мерки не гарантират, че вашата информация няма да бъде достъпна, разкрита, променена или унищожена чрез нарушаване на такива защитни стени и защитен сървърен софтуер. Като използвате нашата услуга, вие потвърждавате, че разбирате и се съгласявате да поемете тези рискове.

Права на потребителите относно използването на лична информация

Имате право по всяко време да ни попречите да се свържем с вас за маркетингови цели. Когато изпратим промоционално съобщение до потребител, потребителят може да се откаже от по-нататъшни промоционални съобщения, като следва инструкциите за отписване, предоставени във всеки промоционален имейл.

Връзка към други уебсайтове

Като част от Услугата, ние може да предоставим връзки към други уебсайтове или приложения, които не са собственост или контролирани от нас. Моля, имайте предвид, че ние не носим отговорност за практиките за поверителност, използвани от тези уебсайтове, или информацията или съдържанието, което те съдържат. Тази Политика за поверителност се прилага единствено за информация, събрана от нас чрез Сайта и Услугата. Съветваме ви да прочетете условията за поверителност на други уебсайтове, преди да продължите да ги използвате.

5. Промени и допълнения

Ние си запазваме правото да променяме тази политика и нашите Условия за ползване по всяко време. Ще уведомим за промените в нашата Политика за поверителност, като ви изпратим имейл на предоставената от вас информация за контакт. Моля, проверявайте периодично уебсайта за актуализации.

6. Бисквитки

Уебсайтът и услугите на Eurobuild-M могат да използват инструменти за анализ на трети страни, които използват „бисквитки“. Информацията се използва за подобряване на опита на потребителите и за наблюдение на ефективността на уебсайта и услугите.

7. Контакти

В случай на въпроси или притеснения относно тази Политика или практиките на този уебсайт, препоръчваме ви да се свържете с нас на:

Eurobuild-M Ltd

1700 София,
ул. Чавдар Мутафов 22, Офис 4.1

office@eurobuild-m.com

Последно обновен на 15/12/2022